Πρόσωπα : Digital Riot

Πρόσωπα : Digital Riot

Πρόσωπα : Digital Riot

Ο Βασίλης και ο Κωστής είναι από τη Αθήνα, αλλά τα τελευταία 7 χρόνια μένουν στην Πάτρα όπου και σπουδάζουν, γράφουν μουσική και παίζουν σαν resident DJs σε ένα μαγαζί.
Ξεκίνησαν σαν δίδυμο το 2008 και από τότε σαν Digital Riot έχουν παίξει, ανοίξει και διοργανώσει πάρτυ με ονόματα όπως Feadz, Twelves, Nightmoves, Edwin Van Cleef ανάμεσα σε άλλα.
“Και οι 2 είχαμε ενδιαφέρον για τη μουσική από μικρά παιδιά και θέλαμε να ασχοληθούμε με αυτό και το κάναμε ο καθένας ξεχωριστά,. Μέχρι που γνωριστήκαμε και ανταλλάσοντας απόψεις και μουσικές βρήκαμε έναν κοινό τρόπο έκφρασης και ακριβώς το ότι μας εκφράζει είναι ο λόγος που κάνουμε μουσική. Δεν κάνουμε μουσική απλά για να κάνουμε.”
Στην σελίδα τους στο soundcloud υπάρχουν όλα τα κομμάτια που ηχογράφησαν σαν Digital Riot, το remix τους για το How Deep Is Your Love των Rapture και το τελευταίο τους remix για τον διαγωνισμό της Kitsune σχετικά με το Aquarium των House De Racket.
“Είδαμε το remix competition της kitsune για το συγκεκριμένο track και όταν το ακούσαμε αμέσως μας ήρθε μια κεντρική ιδέα για το πως θα το κάναμε εμείς, έτσι λοιπόν αρχίσαμε να το δουλεύουμε και καταλήξαμε σε αυτό το αποτέλεσμα”
Που είναι ωραία στην Πάτρα?
Οπουδήποτε έχει ήλιο, καλό φαγητό και καμιά μπύρα!
Το πιο ωραίο τραγούδι που γράφτηκε στην Πάτρα είναι…
Το καλύτερο τραγούδι που γράφτηκε στην πάτρα είναι “Το εργαλείο”! Σήμα κατατεθέν της πόλης!
Για να σοβαρευτούμε, γιατί προφανώς κάνουμε πλάκα, θεωρούμε ότι καλύτερο τραγούδι που γράφτηκε στην Πάτρα είναι το “Is that yoo” των Raining Pleasure.
Τι θα κάνετε φέτος το καλοκαίρι?
Με την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στη χώρα μας δεν είναι εύκολο να είναι κάποιος σίγουρος για το τι θα κάνει μέχρι το καλοκαίρι. Παρ’ όλα αυτά ο στόχος μας είναι λίγες διακοπές για να ξεφύγουμε από την πίεση του χειμώνα και να ετοιμάσουμε παράλληλα και κάποια κομμάτια που έχουμε στο μυαλό μας ή που έχουμε ήδη ξεκινήσει να δουλεύουμε. Σίγουρα όμως θα υπάρξει κάπου στις αρχές του καλοκαιριού ένα release party για το πρώτο EP μας.
Ποιο είναι το top3 σας αυτή την περίοδο?
1. Justice – Helix
2.Nteibint – Never Use Force
3.The 2 Bears – Work
Digital Riot Links:
 HYPERLINK “http://www.digitalriot.net/”http://www.digitalriot.net
 HYPERLINK “http://www.soundcloud.com/digital-riot”http://www.soundcloud.com/digital-riot
 HYPERLINK “http://www.facebook.com/digitalriot”http://www.facebook.com/digitalriot
 HYPERLINK “http://www.twitter.com/digitalriot”http://www.twitter.com/digitalriot

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>