Πρόσωπα : METHI

Πρόσωπα : METHI

Πρόσωπα : METHI

Η Μέθη ασχολείται επαγγελματικά ως DJ τα τελευταία 5 χρόνια και με τη μουσική γενικότερα όλη της τη ζωή.
Έχοντας μία ξεκάθαρα ρετρό αισθητική αρέσκεται στους ρυθμούς της ντίσκο, τρέφοντας μεγάλη αγάπη και για τις νέες ηλεκτρονικές παραγωγές του είδους.
Εμπνέεται από τον ήλιο, τη θάλασσα, την καλοκαιρινή αύρα, ο,τιδήποτε είναι εξωτικό ή κάνει νιάου, ο,τιδήποτε λάμπει κι ας μην είναι χρυσό, ένα χαμόγελο, μια γλυκειά κουβέντα κλπ.
Αυτό που της αρέσει να προκαλεί, και πάντοτε επιδιώκει μέσα απο το σετ της, είναι μια σέξυ ατμόσφαιρα η οποία σε συνδυασμό με την κατανάλωση δροσερών κοκτέηλ, οδηγεί σε ξέφρενο χορό ή σε καυτό φλερτ ή ιδανικά και στα δύο.
Έχει μοιραστεί τα decks με τους περισσότερους εγχώριους DJ, αλλά και με τους Black Devil Disco Club, Bottin, Antoni Maiovvi, TLR, Massimiliano Pagliara, Marcello Giordani, Franz Underwear, JBAG, Matt Moroder, Telonius, Cassius, κα είτε σε δικές της παραγωγές είτε ως guest DJ.
‘Εχει βρεθεί επίσης στο Παρίσι, έχει παίξει στο Katerholzig και το Bohnen Gold του Βερολίνου και στο Λονδίνο με τον Steve Strange των θρυλικών Visage.
Θα τη βρείτε κάθε Πέμπτη να παίζει ντίσκο στο Shamone, Τρίτες στο Hoxton ενώ τις Δευτέρες ροκάρει στο Intrepid Fox.
Η Μέθη έχει υπάρξει υπεύθυνη για μερικά απο τα πιο hot bookings σε ονόματα της underground disco σκηνής, πολλές φορές γίνεται creative director για διάφορα projects ενώ είναι και contributor στο ITALO DEVIANCE blog μαζί με τον Marcello Giordani και τον Luca Roccatagliati (Ajello) μεταξύ άλλων.
Επόμενο και πολλά υποσχόμενο set την Παρασκευή 23 Μαρτίου στο Τώρα Κ44 για το ROOM 101 των Outro μαζί με την Ελεάνα από τις Teardrops και very special guest τον Hugo Capablanca.

http://www.facebook.com/methi.blonde

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>