Αφιέρωμα: “Moullinex”

Αφιέρωμα:

Αφιέρωμα: “Moullinex”

Αν πιστεύετε ότι δεν υπάρχουν όρια στη μουσική, είναι καιρός να σας συστήσουμε, τον Moullinex!
Γεννημένος σε μία μικρη υπαίθρια πόλη της Πορτογαλίας, περιβαλλόμενος από μουσικους και μουσικές, το όνειρο του Luis Clara Gomes ήταν πώς θα φτιάξει τις δικές του παραγωγές. Με ακούσματα disco, synthpop, house, new wave, μέσα από το σπίτι του, τα πράγματα κυλούν ομαλά προς τον αρχικό του σκοπό.
Συνεργάζεται συχνά με φίλους του, καθώς οι electro μπασογραμμές οφείλονται στον Luis Calcada και οι κιθάρες από τον Bruno Cardoso (γνωστοί και ως Xinobi). Τα όμορφα φωνητικά γίνονται, τόσο από το ίδιο, όσο και από τις Iwona Skwarek και Da Chick.

moulinex1-w500-h500

Τον γνωρίσαμε σαν “μανιακό” όχι δολοφόνο, άλλα παραγωγό, όταν μαζί με την Peaches, διασκεύασε τη γνωστή επιτυχία του Μichael Sembello, ‘Μaniac’
Στις 26 Οκτωβρίου του 2012, μας συστήνει τη “Flora”, το παρθενικό του άλμπουμ, από την Gomma Records, εταιρεία με έδρα το Μόναχο, αφού περνάει τουλάχιστον έξι μήνες το χρόνο μεταξύ Λισαβώνας και Μονάχου.
Αυτή αποτελεί την πρώτη του ολοκληρωμένη δουλειά, μετά από μία σειρά καλών remixes σε Cut Copy, Two Door Cinema Club, Sebastien Tellier κ.α.

moulinex2

Σαν αποτέλεσμα, μετά από δύο χρόνια σκληρής δουλειάς η “Flora”, θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για τη “γυναίκα” της χρονιάς.
Το τραγούδι, αν μπορούμε να πούμε, που κλέβει την παράσταση από το άλμπυμ είναι, το ‘Darkest Night’, απολαύστε το!

Video:

Links:

http://www.facebook.com/Moullinex

http://soundcloud.com/moulinex

http://www.moullinex.com

https://twitter.com/moullinex

 

Γράφει ο Παναγιώτης Τσάγκαρης

http://www.facebook.com/panagiotis.tsagaris.3

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>